Zprávy CCTV — DAYU Irrigation Group se objevila na 17. ASEAN Expo

obrázek20
obrázek21

Cheng Xiaobo, viceguvernér provincie Gansu, navštívil stánek DAYU

 

Od 27. do 30. listopadu se v Nanningu v Guangxi úspěšně konaly 17. Čína-ASEAN Expo a Čína-ASEAN Business and Investment Summit na téma „Budování pásu a cesty a prosperování digitální ekonomiky společně“.Na této výstavě byla odhalena technologie „Integrace vody a hnojiv“ společnosti DAYU Irrigation Group a „Voda, hnojivo a inteligence“ pomohla modernizovat zemědělství.

 

Společnost DAYU Irrigation Group Guangxi Branch Co., Ltd. a mezinárodní obchodní divize se zúčastnily veletrhu ASEAN Expo Inteligentní systém pro úsporu vody s kapkovou závlahou a hnojivy vystavený na výstavě přilákal domácí i zahraniční hosty, aby se zastavili, konzultovali a vyjednávali, a byl velmi chválen a uznáván hosty.

 

Během výstavy Cheng Xiaobo, viceguvernér provincie Gansu, Zhang Yinghua, ředitel ministerstva obchodu, a jeho parta přišli do výstavní oblasti inteligentního kapkového zavlažování integrovaného systému pro úsporu vody a hnojiv, aby si promluvili s našimi vystavovateli.Podrobně se ptali na princip fungování, klíčový trh a podíl na trhu inteligentního systému pro úsporu vody s kapkovou závlahou integrovaného s vodou a hnojivy a pochopili exportní obchodní model zemí ASEAN.

 

Zástupce guvernéra Cheng Siao-po plně potvrdil Dayuův inovativní režim v oblasti zemědělských úspor vody a vyzval DAYU, aby více přispěla na poli moderních zemědělských úspor vody.

 

Expo se poprvé konalo formou „Online + offline“ s celkovou výstavní plochou 104 000 metrů čtverečních, včetně 19 000 metrů čtverečních výstavní plochy z ASEAN a dalších regionů, což představuje 18,2 % z celkové výstavní plochy. .Online a offline fyzických výstav 84 nákupních skupin doma i v zahraničí se zúčastnilo celkem 1668 podniků.„Cloud China Expo“ se zúčastnilo celkem 1956 podniků, z nichž 21 % tvořili zahraniční vystavovatelé.Provádějte hloubkovou a rozsáhlou výměnu informací o horkých otázkách v oblasti volného obchodu, zdraví, informačního přístavu, transferu technologií, spolupráce výrobních kapacit, statistiky, financí a energetiky a propagujte zavádění mechanismů spolupráce a projektů v různých oblastech.ASEAN Expo se stalo vzorem dobré spolupráce mezi Čínou a členskými státy ASEAN.

obrázek22
obrázek23

Čas odeslání: 30. listopadu 2020

Zanechte svou zprávu

Zde napište svou zprávu a pošlete nám ji